Menu
0
Levering in Nederland en België.
Gratis verzending vanaf €75,00 netto goederen ex BTW
Ervaren adviseurs, concrete adviezen en maatwerk.
Vragen? Bel ons op +31 (0)10 484 00 00

Disclaimer

Op gebruik van deze webshop (www.zbmnederland.nl) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze webshop, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.
 
 

Gebruik van informatie

ZBM Nederland B.V. (KvK-nummer 80732720), hierna te noemen ZBM verleent u hierbij toegang tot deze webshop en nodigt u uit het aangebodene af te nemen. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat ZBM Rotterdam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de webshop is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.
 
ZBM Nederland spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van ZBM Nederland. In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
 

E-mail

ZBM Nederland garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met ZBM Nederland te corresponderen, accepteert u dit risico.
 

Hyperlinks

Deze webshop kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. ZBM Nederland heeft geen invloed van websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan. Voor op de webshop opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan ZBM Nederland nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij ZBM Nederland en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ZBM Nederland, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta